Ela & Matej demo reel

brzakolica Video

Demo reel sa snimanja s Elom Jerković i Matejem Marijanovićem. Cijeli “Coronadrift” video u produkciji Adriana Petričevića možete pogledati na Elinom youtube kanalu.

Seat Cupra 300

brzakolica Video

Kratki video Seat Leon Cupre 300 sa Sub8 Performance paketom.

Stance Adria 2019

brzakolica Fotografija

Auti, sunce i more? Wörthersee u Hrvatskoj? Sve to je izgleda moguće vidjeti u Jadranovom. Plažu su zauzeli vrhunski, sređeni automobili iz raznih krajeva Europe. Jedan od glavnih organizatora Stance Adria susreta je Matej Marijanović, poznatiji kao matej_drift. Mi smo se potrudili što bolje zabilježiti ovaj događaj, koji je poprilično jedinstven u Hrvatskoj.

4. Croatian Tuned Cars meet

brzakolica Fotografija

Susret održan u garaži Westgate shopping centra u Zaprešiću. Za organizaciju je zaslužna ekipa iz Croatian Tuned Carsa, a susret se održao pod nazivom “Creme de la Stance”. Prisustvovali su automobili iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Golf Mk5 R32 na ulicama Zagreba

brzakolica Video

Video napravljen u Zagrebu s brutalnim Volkswagen Golfom Mk5 R32. Ovaj automobil ima Rotiform Six felge, Air Lift Performance zračni ovjes i posebno napravljeni ispuh. Više o ovom automobilu na instagram stranici vlasnika: @bruno_matusan

Inter Cars kućni sajam 2018.

brzakolica Fotografija

2018. godine tvrtka Inter Cars održala je 8. Kućni sajam autodijelova i popratne opreme u Zaprešiću. Mi smo bili zaduženi za službene fotografije događaja, a sajam pun raznih edukacija, natjecanja i atrakcija završio je koncertom Lidije Bačić.  

17. VW Tuning Show Karlovac

brzakolica Fotografija

Svake godine Karlovac na 3 dana postaje glavno okupljalište ljubitelja Volkswagena i vozila iz VAG grupacije. Sada već 17. VW Tuning Show i organizator Volkswagen Club Croatia ugostio je posjetitelje iz raznih krajeva Hrvatske i Europe, a mi smo kao službeni fotografi ovog susreta imali priliku ovjekovječiti ga u digitalnom formatu.