Stance Adria 2019

brzakolica Fotografija

Auti, sunce i more? Wörthersee u Hrvatskoj? Sve to je izgleda moguće vidjeti u Jadranovom. Plažu su zauzeli vrhunski, sređeni automobili iz raznih krajeva Europe. Jedan od glavnih organizatora Stance Adria susreta je Matej Marijanović, poznatiji kao matej_drift. Mi smo se potrudili što bolje zabilježiti ovaj događaj, koji je poprilično jedinstven u Hrvatskoj.

4. Croatian Tuned Cars meet

brzakolica Fotografija

Susret održan u garaži Westgate shopping centra u Zaprešiću. Za organizaciju je zaslužna ekipa iz Croatian Tuned Carsa, a susret se održao pod nazivom “Creme de la Stance”. Prisustvovali su automobili iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Inter Cars kućni sajam 2018.

brzakolica Fotografija

2018. godine tvrtka Inter Cars održala je 8. Kućni sajam autodijelova i popratne opreme u Zaprešiću. Mi smo bili zaduženi za službene fotografije događaja, a sajam pun raznih edukacija, natjecanja i atrakcija završio je koncertom Lidije Bačić.  

17. VW Tuning Show Karlovac

brzakolica Fotografija

Svake godine Karlovac na 3 dana postaje glavno okupljalište ljubitelja Volkswagena i vozila iz VAG grupacije. Sada već 17. VW Tuning Show i organizator Volkswagen Club Croatia ugostio je posjetitelje iz raznih krajeva Hrvatske i Europe, a mi smo kao službeni fotografi ovog susreta imali priliku ovjekovječiti ga u digitalnom formatu.